Valuta EUR USD

Contact & Over ons

SportieveWerkschoenen.nl (voorheen e-puma.nl) is dé online Puma Safety werkschoenen brandstore van Nederland. Beheerd en geleverd door Uniwork is het verder een zelfstandig onderdeel en normaal dealer van Puma Safety veiligheidsschoenen.

SportieveWerkschoenen.nl is als webshop van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van Puma Safety werkschoenen en werklaarzen. Ook leveren wij Albatros veiligheidsschoenen en bijpassende accessoires zoals inlegzolen.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

Contactgegevens

Voor vragen over ons assortiment, onze service of bestellingen kun je met ons mailen, of tijdens werkdagen ook chatten en telefoneren. 
Houd bij vragen over een openstaande bestelling het ordernummer bij de hand en/of vermeld deze in de e-mail.
Informatie over retourneren staat hier op onze website.

SportieveWerkschoenen.nl / Uniwork beroepskleding

Wasaweg 4-1
9723JD GRONINGEN

E-mail: [email protected]

Telefoon: (+31) 050-21 11 435 (ma t/m do 9:00-17:00 & vr 9:00-16:00)*


Telefonisch bereikbaar op werkdagen: ma t/m vr 9:00-17:00 uur. Tijdens Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten.
Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens. 

Chat: Op werkdagen kunt u ons ook spreken via de chat aan de rechterkant van de website. Staat deze op groen? Dan zijn we beschikbaar.

K.v.K. Groningen: 54000505

B.T.W. nr: NL851110332.B01

 

 

 

 Openingstijden SportieveWerkschoenen.nl / Uniwork showroom

Uniwork is geopend op werkdagen van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur. Zoek je Puma werkschoenen dealers in Groningen, wees van harte welkom.


Let op: aangezien het een showroom betreft is niet het gehele assortiment van de website beschikbaar! Daarnaast worden de normale adviesprijzen gehanteerd, dus ongeveer 10% duurder als online.
Verkoop is mogelijk aan zowel particulier als zakelijk, maar respecteer aub de showroom prijzen. Deze zijn nodig om je de service te kunnen verlenen om te kunnen passen en informeren.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »